de toernooi wedstrijdtafelHet is opnieuw gelukt een zeer aansprekend deelnemersveld met supporters naar Châteauneuf-Grasse te halen voor de strijd om de George Buter Bokaal. De toernooiorganisatie is in zijn nopjes over de substantiële deelnemersgroep uit de VAR waaronder het team van Wolfgang Gehrke.

In de weken voorafgaand aan het toernooi hebben de vaste AM spelers hun best gedaan om goed in vorm te komen. De laatste dinsdagen (waarop het niet regende) waren dan ook goed bezocht. Er werd zelfs zonder problemen een betonbaantje extra meegepakt om maar goed in vorm te komen voor het toernooi!

Tennis en nog wat andere uitdagingen

Hoewel een toernooi spelen op zichzelf al een aardige uitdaging is, waren ook de voorbereidingen niet gespeend van enig avontuur. Het restaurant was juist voor het toernooiweekend voorzien van een nieuwe pachter die zijn geluk ging uitproberen in het prachtige maar immer rustige horecadeel van de tennisclub. Gelukkig helpt Meta Looij een handje mee om alles in goede banen te leiden. In de voorafgaande dagen is er nog koortsachtig overleg geweest of het toernooi kon doorgaan: het donderend en kletsnatte weekend liet niets over van de buiten gravelbanen en de weersvoorspelling voor dinsdag zagen er niet bepaald rooskleurig uit voor na 11 uur. Na ampel beraad werd besloten het toernooi door te laten gaan nadat gegarandeerd werd dat we 2 overdekte banen zouden kunnen gebruiken.

Aankomst op TC VIgnal

Om half 10 melden de eerste deelnemers zich op het tennispark. Ze worden hartelijk ontvangen door een team van oud-spelers en supporters: Caroline & Willem Dekkers, Peter Tissot en naamgever van de beker George Buter. Volgens schema wordt er gestart om 10 uur met 5 minuten warmspelen.

Start van de wedstrijden

Als om 5 over 10 de bel voor een tweede keer klinkt gaan de mixed dubbel wedstrijden van start op 5 banen: 6 dames en 14 heren beginnen het toernooi.

Er word enthousiast en sportief gespeeld op alle banen. Na de derde ronde begint langzaam duidelijk te worden wie de kanshebbers van het toernooi worden. Wolfgang Gherke en Nico Wijnholst staan beide 2de met 9 punten en Martijn Buter maakte meteen al duidelijk dat het geen toeval is dat zijn naam al vaker op de beker prijkt: na 3 keer spelen heeft hij 11 punten. Bij de dames voerde Anne-Marie van der Burg het voortouw met 9 punten, op enige afstand gevolgd door Renée Dikken en Véronique Wijnhols met 7 punten.

De tweede helft en het Bubbel effect

tennistoernooi actieHoewel veel tennissers in eerste instantie gelukkig zijn met een plek op de 2 zachte gravelbanen in de bubbels, komt er de derde ronde een andere factor in het spel de temperatuur: vanaf 11:00 uur werden de 2 banen onder bubbels alras warmer. Dit effect was zodanig dat het de mensen die er al even gespeeld hadden niet bepaald veel kans hebben om de wedstrijd te winnen en de inmiddels gevreesde “bubbelsauna” te verlaten. Dit is onder andere terug te zien bij de kanshebster voor de dames Anne-Marie en bij de heren bij Rob ten Hengel die in de laatste 3 rondes hun scores dramatisch zien dalen. Respect voor degene die het er ondanks de warmte zolang hebben uitgehouden! De toernooiorganisatie heeft dit alvast op de lijst aandachtspunten voor volgend jaar gezet.

In het laatste 3 wedstrijden van het toernooi wist Martijn Buter de winst te consolideren, maar komt ook oud winnaar van de beker Bert Knapper in de bovenste regionen aan samen met Peter Wijsmuller.

Bij de dames schoot Meta Looij omhoog na de eerste helft, voorbij Véronique en Anne-Marie. Meta heeft altijd al een momentje nodig om warm te lopen, maar eenmaal op dreef kan ze een geduchte tegenstander zijn zo bewijst de score ook hier weer. Renée Dikken gaat door gaat ook gestaag door met goede scores. Ondanks het nadeel van de fysiek wat lastigere betonbanen behaalt ze in de 4de en de 5de wedstrijd een flinke winst.

Om 12 uur precies laat Peter Tissot het laatste belsignaal horen en komt iedereen terug naar toernooitafel om het resultaat van de tennisochtend in te leveren. De scorekaarten worden met precisie geteld door de 3 wijze mannen achter de tafel, terwijl de spelers zich opfrissen en bijkomen met een koel glas rosé op het onvoorspeld zonnige terras van TC Vignal.

Nadat de kersverse bediening van het restaurant het aperitief heeft teruggevonden neemt toernooiorganisator Willem-Hein Couwenberg het woord. Voorafgaand aan de prijsuitreiking wordt eerst gerefereerd aan de lange geschiedenis van het toernooi. De eerste organisator Dawn van Zalinge is het ooit begonnen als ludiek verjaardagscadeau voor haar man, coureur en gitaarbouwer Henk van Zalinge. Ook de vorige dinsdag tennisorganisatoren passeren de revu.

Prijsuitreiking

Winnaars

Hierna dan toch de langverwachte prijsuitreiking. De poedelprijs was deze keer voor Yvonne Keijzer die haar laatste plaats sportief aanvaarde, al was het alleen maar omdat ze hiervoor een fijne fles wijn in ontvangst mocht nemen. Daarna worden de 2 George Buter Bokalen uitgereikt door, hoe kan het ook anders, George Buter. De eerste plaats voor de dames is weggelegd voor Renée Dikken die met 15 gewonnen games met recht de Kampioensbeker voor de ladies won. De eerste plaats voor de mannen is gewonnen door Martijn Buter die met een overtuigende 4 punten verschil op de nummer 2 de toernooibeker wederom mee naar huis mocht nemen.

De top 3 van spelers kwam daarmee als volgt uit:

Dames

 1. Renée Dikken (15 punten)
 2. Meta Looij (12 punten)
 3. Anne-Marie van der Burg / Véronique Wijnhols (10 punten)

Heren

 1. Martijn Buter (21 punten)
 2. Nico Wijnholst (17 punten)
 3. Wolfgang Gehrke/Peter Wijsmuller/Bert Knapper (16 punten)

micheline zingtDe lunch wordt wegens de dreigende regenwolken binnen gehouden. De tafels zijn prachtig versiert door Meta Looij met hulp van de grand old lady van het Toernooi Dawn van Zalinge. Tussen de gangen door brengt zangeres Micheline Van Hautem chansons ten gehore waarop uit volle borst wordt meegezongen. De lunch eindigt rond drieën, op ‘t terras wordt nog wat nagekletst. Al met al een zeer geslaagd en gezellig toernooi.

Organisatie, deelnemers en vrijwilligers bedankt. Tot volgend jaar!!!!!

 

 

Er zijn nog enkele plekken vrij op de dinsdagochtend tennis. Kom eens langs om de spelen! Mail willem@webfruit.fr

Tennis 2018

 • 1806-3520
 • 1806-3453
 • 1806-3471
 • 1806-3468
 • 1806-3481
 • 1806-3486
 • 1806-3490
 • 1806-3507
 • 1806-3510
 • 1806-3494
 • 1806-3456
 • 1806-3454
 • 1806-3525
 • 1806-3516
 • 1806-3544
 • 1806-3538
 • 1806-3536
 • 1806-3473
 • 1806-3520
 • 1806-3453
 • 1806-3471
 • 1806-3468
 • 1806-3481
 • 1806-3486
 • 1806-3490
 • 1806-3507
 • 1806-3510
 • 1806-3494
 • 1806-3456
 • 1806-3454
 • 1806-3525
 • 1806-3516
 • 1806-3544
 • 1806-3538
 • 1806-3536
 • 1806-3473

Maandag 14 mei

Na 9 Nieuwsbrieven vol informatie was het maandag 14 mei zover. Op naar aeroport Nice, koffer inchecken bij de balie van Iberia en instappen, totdat echter bleek dat één van de reizigers buiten het ‘vliegtuig’ viel aangezien er voor haar geen boardingpass kon worden gemaakt. ‘Ergens’ was er iets fout gegaan, maar met veel kunst en ‘bel’werk en zweet op het voorhoofd van de desbetreffende passagier en onze reisleider Raf, kon ze letterlijk de laatste minuut het vliegtuig in. Op het vliegveld in Madrid stond het busje voor onze bagage al te wachten evenals de bus die ons naar het hotel Liabery, gelegen in hartje centrum Madrid, bracht. Nog even spannend of je eigen koffer inderdaad op je hotel kamer zou worden afgeleverd, maar dat verliep vlekkeloos. Daarna kon een ieder zijn tijd naar wens, op zijn kamer, aan de bar in het hotel of een eerste verkenning van het centrum, doorbrengen en werden we om 19.30 uur verwacht voor het diner in restaurant Ginger op Plaza del Angel. De Spaanse menukaart behoefde nog wel wat uitleg, maar daarna lieten we ons de drie gangen maaltijd en Spaanse wijn goed smaken.

Dinsdag 15 mei

Na een zeer uitgebreid ontbijt buffet met een overvloed aan vers fruit, werden we in drie groepen gedeeld voor de 4 uur durende stadswandeling met Engelstalige gids. De ochtend startte rustig, maar het werd al snel drukker en drukker, want het was voor Madrid haar nationale feestdag die uitbundig gevierd wordt met muziek, amusement en folklore niet te vergeten de stierengevechten! Zo liepen velen van jong tot oud uitgedost in de ‘klederdracht’ van Madrid. We passeerden vele monumentale gebouwen met grote beelden op de daken, en parken met het enorme standbeeld van Don Quichotte de la Mancha. Even verderop een door de Egyptische regering geschonken tempel voor al het werk dat de Spanjaarden aan de Assuandam verricht hadden. We passeerden het grote paleis dat tegenwoordig gebruikt wordt voor ontvangsten. Daarna werd een koffiepauze ingelast in het beroemde “Cafe de Oriente”, waar enkelen het Spaanse ontbijt bestaande uit “churros con chocolate” (een soort deegachtige worst gedompeld in een grote kop warme dikke gesmolten chocola) zich lekker lieten smaken. Na de koffiepauze werd het al drukker en maakte de gids ons attent op de zakkenrollers die er rondlopen en die ze herkende aan hun gedrag tussen het publiek. Bij de andere groep is het inderdaad gelukt om totaal ongemerkt de rits van de rugzak te openen en er een tasje, gelukkig zonder waardevolle inhoud, uit te halen. De gids leidde ons door de “Mercado San Miguel” (voedsel markt) waar alle Spaanse specialiteiten te kust en te keur lagen uitgestald en ter plekke konden worden genuttigd. De rondleiding eindigde op de Plaza Mayor, waarna ieder de rest van de middag naar eigen keuze kon invullen. Zo hebben er een aantal de “Hop On Hop Off “bus genomen om een indruk te krijgen van de hele stad. ’s Avonds werd er door velen een van de tapa’s restaurants aangedaan en kon men genieten op de diverse pleinen van amusement en muziek.

Woensdag 16 mei

Met de bus naar El Escorial, een klooster/museum met zijn mooie fresco’s, waar onder andere de graven van Filip II en van Karel V te bezichtigen waren evenals een mooi schilderij van Jeroen Bosch. Helaas ging er iets mis bij de entree waardoor een aantal niet hebben genoten van dit museum. Daarna op eigen houtje een wandelingetje door het dorpje met een lunchhapje in één van de vele plaatselijke eethuisjes om vervolgens om 15.00 uur met de bus naar Valle de los Caidos te gaan voor de bezichtiging van het in opdracht van Franco (1939-75), door vele gedetineerden gebouwde basiliek. Het indrukwekkende bouwwerk, uitgehouwen in de rotsen wordt bekroond met een 150 meter hoog kruis. Franco wilde in de koninklijke graftombe bijgezet worden. Dit viel in slechte aarde en Franco werd toen in zijn eigen basiliek begraven tegenover het graf van Jose Antonio Primo de Rivera, de oprichter van de Falange beweging. Met open monden van verbazing lieten we de indrukken op ons inwerken. We sloten de dag af met een gezamenlijk diner in Los Galayos.

Donderdag 17 mei

Op naar het beroemde museum El Prado. Te groot om alles op je in te laten werken, maar ook hier kon je je eigen keuze maken en was de tijdelijke tentoonstelling van Rubens zeker de moeite waard evenals ook weer de schilderijen van Jeroen Bosch. Ook vandaag heeft er vlak bij het hotel weer een zakkenrolster haar slag geslagen onder een van ons, echter voordat het slachtoffer ontdekt had dat zijn portemonnaie gerold was, rende een politie man in burger naar hem toe, met de vraag is deze portemonnaie van u!

Vrijdag 18 mei

Een bezoek aan de stad Toledo, de vroegere hoofdstad van Spanje. Een rondleiding met gids door de smalle straatjes, de Joodse wijk, herkenbaar aan het Joodse schrift met tot slot de bezichtiging van de enorm indrukwekkende gotische “Catedral de Santa Maria de Toledo”. ’s Avonds alweer het afscheidsdiner in ons eigen hotel met natuurlijk een dankwoord voor het organiserende koppel Raf Hetzler en Henk Breukink.

Zaterdag 19 mei

‘s Ochtend nog even de tijd om het bezoek aan Madrid rustig af te bouwen om ’s middag weer richting Nice te keren.

Wat hebben we weer genoten van deze gezellige, fantastische reis. Nogmaals dank aan de organisatoren!

Yvonne Keijzer

 • Madrid reis en visite Rotary Aigle 006
 • Madrid reis en visite Rotary Aigle 007
 • Madrid reis en visite Rotary Aigle 029
 • Madrid reis en visite Rotary Aigle 003
 • Madrid reis en visite Rotary Aigle 016
 • klederdracht
 • fresco in El Escorial
 • Madrid reis en visite Rotary Aigle 031
 • Franco's basiliek
 • Don Quichotte
 • diner tafel 2
 • diner tafel 1
 • churros con chocolate
 • Madrid reis en visite Rotary Aigle 006
 • Madrid reis en visite Rotary Aigle 007
 • Madrid reis en visite Rotary Aigle 029
 • Madrid reis en visite Rotary Aigle 003
 • Madrid reis en visite Rotary Aigle 016
 • klederdracht
 • fresco in El Escorial
 • Madrid reis en visite Rotary Aigle 031
 • Franco's basiliek
 • Don Quichotte
 • diner tafel 2
 • diner tafel 1
 • churros con chocolate

Een foto impressie van de autoralley 2018 "Ralley Des Quatorze Cols", 24 en 25 mei 2018

 • Autoralley 2018-0000
 • Autoralley 2018-0018
 • Autoralley 2018-0017
 • Autoralley 2018-0016
 • Autoralley 2018-0015
 • Autoralley 2018-0014
 • Autoralley 2018-0013
 • Autoralley 2018-0012
 • Autoralley 2018-0011
 • Autoralley 2018-0010
 • Autoralley 2018-0009
 • Autoralley 2018-0008
 • Autoralley 2018-0007
 • Autoralley 2018-0006
 • Autoralley 2018-0005
 • Autoralley 2018-0004
 • Autoralley 2018-0003
 • Autoralley 2018-0002
 • Autoralley 2018-0019
 • Autoralley 2018-0001
 • Autoralley 2018-0000
 • Autoralley 2018-0018
 • Autoralley 2018-0017
 • Autoralley 2018-0016
 • Autoralley 2018-0015
 • Autoralley 2018-0014
 • Autoralley 2018-0013
 • Autoralley 2018-0012
 • Autoralley 2018-0011
 • Autoralley 2018-0010
 • Autoralley 2018-0009
 • Autoralley 2018-0008
 • Autoralley 2018-0007
 • Autoralley 2018-0006
 • Autoralley 2018-0005
 • Autoralley 2018-0004
 • Autoralley 2018-0003
 • Autoralley 2018-0002
 • Autoralley 2018-0019
 • Autoralley 2018-0001

Een foto impressie van het geslaagde koningsfeest 2018.

 

 • Koningsfeest 2018-0040
 • Koningsfeest 2018-0039
 • Koningsfeest 2018-0037
 • Koningsfeest 2018-0036
 • Koningsfeest 2018-0035
 • Koningsfeest 2018-0034
 • Koningsfeest 2018-0033
 • Koningsfeest 2018-0032
 • Koningsfeest 2018-0038
 • Koningsfeest 2018-0031
 • Koningsfeest 2018-0030
 • Koningsfeest 2018-0029
 • Koningsfeest 2018-0028
 • Koningsfeest 2018-0027
 • Koningsfeest 2018-0026
 • Koningsfeest 2018-0025
 • Koningsfeest 2018-0024
 • Koningsfeest 2018-0023
 • Koningsfeest 2018-0022
 • Koningsfeest 2018-0021
 • Koningsfeest 2018-0020
 • Koningsfeest 2018-0019
 • Koningsfeest 2018-0018
 • Koningsfeest 2018-0017
 • Koningsfeest 2018-0016
 • Koningsfeest 2018-0015
 • Koningsfeest 2018-0014
 • Koningsfeest 2018-0013
 • Koningsfeest 2018-0012
 • Koningsfeest 2018-0011
 • Koningsfeest 2018-0010
 • Koningsfeest 2018-0009
 • Koningsfeest 2018-0008
 • Koningsfeest 2018-0007
 • Koningsfeest 2018-0006
 • Koningsfeest 2018-0005
 • Koningsfeest 2018-0004
 • Koningsfeest 2018-0003
 • Koningsfeest 2018-0002
 • Koningsfeest 2018-0001
 • Koningsfeest 2018-0000
 • Koningsfeest 2018-0040
 • Koningsfeest 2018-0039
 • Koningsfeest 2018-0037
 • Koningsfeest 2018-0036
 • Koningsfeest 2018-0035
 • Koningsfeest 2018-0034
 • Koningsfeest 2018-0033
 • Koningsfeest 2018-0032
 • Koningsfeest 2018-0038
 • Koningsfeest 2018-0031
 • Koningsfeest 2018-0030
 • Koningsfeest 2018-0029
 • Koningsfeest 2018-0028
 • Koningsfeest 2018-0027
 • Koningsfeest 2018-0026
 • Koningsfeest 2018-0025
 • Koningsfeest 2018-0024
 • Koningsfeest 2018-0023
 • Koningsfeest 2018-0022
 • Koningsfeest 2018-0021
 • Koningsfeest 2018-0020
 • Koningsfeest 2018-0019
 • Koningsfeest 2018-0018
 • Koningsfeest 2018-0017
 • Koningsfeest 2018-0016
 • Koningsfeest 2018-0015
 • Koningsfeest 2018-0014
 • Koningsfeest 2018-0013
 • Koningsfeest 2018-0012
 • Koningsfeest 2018-0011
 • Koningsfeest 2018-0010
 • Koningsfeest 2018-0009
 • Koningsfeest 2018-0008
 • Koningsfeest 2018-0007
 • Koningsfeest 2018-0006
 • Koningsfeest 2018-0005
 • Koningsfeest 2018-0004
 • Koningsfeest 2018-0003
 • Koningsfeest 2018-0002
 • Koningsfeest 2018-0001
 • Koningsfeest 2018-0000

Inleiding
De Nederlandse Club neemt jouw privacy zeer serieus en zal informatie over jou (de betrokkene) op een veilige manier verwerken en gebruiken. In dit Privacy Statement leggen wij je uit welke gegevens wij verwerken, en met welk doel we dat doen. Daarnaast kun je in dit Privacy Statement lezen over jouw rechten met betrekking tot onze verwerking van jouw persoonsgegevens. We raden je aan dit Privacy Statement aandachtig door te nemen. Voor vragen kun je altijd contact opnemen met website@nedazur.org.

Wie is De Nederlandse Club?
DNC is vereniging De Nederlandse Club, gevestigd op Postbus 28, 06530 Peymenade, Frankrijk.
De Nederlandse Club is ten aanzien van de verwerking van jouw persoonsgegevens door De Nederlandse Club de verwerkingsverantwoordelijke.

Hoe gebruikt De Nederlandse Club jouw gegevens?
Hieronder vind je een overzicht van de doeleinden waarvoor De Nederlandse Club persoonsgegevens over jou verwerkt. Daarbij is telkens aangegeven welke gegevens De Nederlandse Club voor dat specifieke doel gebruikt, wat de juridische grondslag is om die gegevens te mogen verwerken en hoe lang de gegevens door De Nederlandse Club worden bewaard. Om het overzichtelijk te houden, hebben we alles gegroepeerd naar type gegevensstroom.

Dienstverlening, klantenbeheer en financiële administratie
Doeleinde: Financiële administratie
Gegevens: Bedrijfsnaam, Factuuradres, Openstaande saldo
Grondslag: Uitvoering van de overeenkomst
Bewaartermijn: Zo lang als noodzakelijk voor dit doeleinde

Doeleinde: Verlenen van de dienst zelf
Gegevens: NAW-gegevens, E-mailadres, Gegevens die nodig zijn om de dienst te leveren, Gegevens die tijdens de dienst gegenereerd worden
Grondslag: Uitvoering van de overeenkomst
Bewaartermijn: Zo lang als noodzakelijk voor dit doeleinde

Doeleinde: Facturatie
Gegevens: NAW-gegevens, E-mailadres, Gegevens die nodig zijn om de dienst te leveren, Gegevens die tijdens de dienst gegenereerd worden
Grondslag: Uitvoering van de overeenkomst
Bewaartermijn: Zo lang als noodzakelijk voor dit doeleinde

Marketing
Doeleinde: Nieuwsbrief
Gegevens: Naam, E-mailadres, Klikgedrag, Surfgedrag
Grondslag: Gerechtvaardigd belang
Betrokken belang: Commercieel belang
Bewaartermijn: Zo lang als noodzakelijk voor dit doeleinde

Website
Doeleinde: Website analytics
Gegevens: Surfgedrag, Locatie
Grondslag: Gerechtvaardigd belang
Betrokken belang: Commercieel belang
Bewaartermijn: Zo lang als noodzakelijk voor dit doeleinde


Hoe verkrijgen wij jouw persoonsgegevens?
De Nederlandse Club heeft gegevens over jou in bezit, omdat jij die gegevens aan ons verstrekt hebt. .

Wat zijn jouw rechten?
Onder de Europese Algemene Verordening Gegevensbescherming beschik je over een aantal rechten met betrekking tot jouw gegevens en de verwerking ervan:

Inzage
Je kunt je eigen (persoons)gegevens altijd bekijken en zo nodig wijzigen in je account. Als je de persoonsgegevens wilt zien die bij De Nederlandse Club over je zijn vastgelegd, kun je een verzoek tot inzage doen.

Wijzigen
Als je veranderingen wilt aanbrengen in de persoonsgegevens die je hebt gezien naar aanleiding van een inzageverzoek en die je niet zelf in je account kan veranderen, kun je een verzoek hiertoe doen bij De Nederlandse Club. Je kunt verzoeken dat De Nederlandse Club je gegevens wijzigt, verbetert, aanvult, verwijdert of afschermt.

Beperken van de verwerking
Je hebt daarnaast, onder voorwaarden, het recht om De Nederlandse Club te verzoeken de verwerking van je persoonsgegevens te beperken.

Recht van bezwaar
Als een bepaalde verwerking op grond van het ‘gerechtvaardigd belang’ van De Nederlandse Club of een derde plaatsvindt, heb je het recht om bezwaar te maken tegen die verwerking.

Gegevensoverdracht
Je hebt het recht jouw persoonsgegevens van De Nederlandse Club te verkrijgen. De Nederlandse Club zal deze verstrekken in een gestructureerde en gangbare vorm, die op eenvoudige wijze in andere gangbare digitale systemen te openen valt. Op deze manier kun je jouw gegevens ook bij een andere aanbieder onderbrengen.

Toestemming intrekken
In alle gevallen waarin de grondslag voor een bepaalde gegevensverwerking jouw toestemming is, heb je het recht die toestemming in te trekken. Dat heeft voor het verleden geen gevolgen, maar betekent wel dat wij die gegevens dan niet meer mogen verwerken. Het kan zijn dat De Nederlandse Club je daardoor bepaalde diensten niet meer kan leveren.

Reactie door De Nederlandse Club
Een verzoek kan verstuurd worden naar website@nedazur.org. De Nederlandse Club zal je verzoek zo snel mogelijk inwilligen en in elk geval niet later dan één (1) maand nadat De Nederlandse Club een dergelijk verzoek heeft ontvangen. Indien De Nederlandse Club je verzoek afwijst zullen wij in ons antwoord aangeven waarom het verzoek wordt afgewezen.

Ontvangers van de persoonsgegevens
Het kan zijn dat De Nederlandse Club verplicht is je gegevens te verstrekken aan een derde partij, bijvoorbeeld op grond van een wettelijke verplichting.

Wat zijn cookies en hoe gebruikt De Nederlandse Club ze?
Cookies zijn kleine stukjes (tekst)informatie die bij het bezoek van de website van De Nederlandse Club worden meegestuurd aan je browser en vervolgens op de harde schijf of in het geheugen van je computer, tablet, mobiele telefoon of ander apparaat (hierna: “Apparaat”) worden opgeslagen. De cookies die via de website van De Nederlandse Club worden geplaatst, kunnen jouw Apparaat of de bestanden die daarop opgeslagen staan niet beschadigen. Als we het over ‘cookies’ hebben, bedoelen we niet alleen deze kleine stukjes (tekst)informatie, maar ook vergelijkbare technieken waarmee informatie verzameld wordt, zoals bijvoorbeeld device fingerprinting.

Kan dit Privacy Statement worden gewijzigd?
Dit Privacy Statement kan worden gewijzigd. Wij adviseren je daarom regelmatig het Privacy Statement na te lezen op eventuele wijzigingen.

Waar kan je terecht met klachten en vragen?
Mocht je nog vragen hebben over dit Privacy Statement en de wijze waarop De Nederlandse Club je gegevens gebruikt, dan kun je een e-mail sturen naar website@nedazur.org. Ook als je een klacht hebt over de manier waarop De Nederlandse Club jouw gegevens verwerkt, kun je een e-mail sturen naar website@nedazur.org. Daarnaast kan je ook altijd contact opnemen met de bevoegde nationale toezichthouder op het gebied van privacybescherming. In Nederland is dit de Autoriteit Persoonsgegevens.