fbpx

Nieuwjaarsreceptie 2019

Zaterdag 5 januari was weer een zonovergoten dag, zoals we gewend zijn tijdens de Nieuwjaars Receptie van DNC.

IMG 1640

Overigens was de receptie dit jaar een week eerder dan normaal, hetgeen echter zeker niet leidde tot minder gasten. Gelukkig vormden de gele hesjes op meerder plekken onderweg ook geen obstakel om naar Cannes te komen.

IMG 1638 

Rond 11.30 uur stond alles klaar in de prachtige zaal van het Carlton om de gasten te ontvangen die zich dit jaar zowel via strookjes als de website in grote getale hadden aangemeld.

IMG 1641

Het bestuur nam haar positie in en nam weer vele vriendelijke, lieve en goede wensen voor het nieuwe jaar in ontvangst en schudde vele handjes.

IMG 1639

Nadat iedereen was gearriveerd nam de voorzitter, Paul van Cuyk, het woord en wenste iedereen al het goede en veel gezondheid voor 2019, waarop een toast werd uitgebracht.
Speciaal ging zijn aandacht uit naar het oudste lid, dat aan een tafeltje, samen met zijn vaste franse verzorgster, lekker van een glas rode wijn zat te genieten.
Hierop zeiden wij tegen elkaar, het geheim om zo oud te worden is vast en zeker; vrolijkheid, een goed glas wijn en prettig gezelschap.
Intussen lieten de gasten zich het heerlijke eten, zoals we dat van het Carlton gewend zijn, goed smaken en ook de wijn beviel eenieder prima.

IMG 1642

Om 13.30 uur hield JOP een Nieuwjaars duik op het strand voor het Carlton, waarbij bleek dat het zeewater toch nog 15 graden is. Kortom het was voor de nieuwe voorzitter van JOP, Willem-Hein Couwenberg, een frisse maar niet te koude duik in het nieuwe jaar.
Met een opkomst van een kleine 200 gasten kunnen we zeggen, dat het weer een zeer geslaagde receptie was, met dank aan allen die dit weer georganiseerd hebben.