fbpx

Nieuwjaarsreceptie 2020

Zaterdag 4 januari was een zonovergoten dag, wat bijna traditie lijkt te zijn tijdens de Nieuwjaarsreceptie van DNC. Na de succesvolle receptie vorig jaar in het eerste weekend van het jaar leek het ons een goed idee deze gewoonte aan te houden. Om 11:30 uur stond alles klaar in de prachtige zaal van het Carlton om de leden te ontvangen die zich dit jaar via website in groten getale hadden aangemeld. Jose van Cuyk en Josine Obèr waren zo vriendelijk om de aanmeldingen te verifiëren bij binnenkomst. Het bestuur nam zijn positie in en nam de vele vriendelijke, milde en goede wensen voor het nieuwe jaar in ontvangst en schudde vele handen. 

WhatsApp Image 2020 01 09 23at 13.24.33

Nadat iedereen was gearriveerd nam de voorzitter Paul van Cuyk, het woord en wenste alle aanwezigen al het goede en veel gezondheid voor 2020, waarop een toast werd uitgebracht. Daarna lieten de gasten zich het heerlijke eten, zoals we dat van het Carlton gewend zijn, goed smaken en ook de wijn beviel eenieder prima. 

Buffet Carlton

Open bar wijn buffet

3 dames dnc s

bestuur DNC

Om 13:30 uur werd voor de 2de keer de JOP-Nieuwjaarsduik gehouden op het strand voor het Carlton, waardoor bleek dat het zeewater toch nog 16 graden is. De JOP-voorzitter werd bijgestaan door 4 stoere vrouwen en 2 sportieve mannen voor een frisse maar niet te koude duik in het nieuwe jaar.

JOP Nieuwjaarsduik

Met een opkomst van ruim 200 leden was het een zeer geslaagde receptie.