fbpx

Rando Villecroze 30 juni 2020


Dinsdag 30 juni 2020

Villecroze Tourtour Allumines : 310 m., 8 Km., 4 H (Johan,Ineke,Robert) (geschat)

Verzamelpunt en Verzameltijd ,10.00 uur bij Johan en Ineke, die ons eerst met een kopje koffie een rondleiding langs haar kunstwerken zullen geven. Iedereen is welkom op adres 141 Boulevard Frederic Mistral, 83690 Villecroze les Grottes. Wij wonen ongeveer 60 mtr afstand van de Office de Tourisme. Het laatste straatje rechts richting Aups. Het is een haakse bocht het straatje in. We wonen direct langs een cascade en de zeer bekende grotten van Villecroze.

Hoogteverschil van ons huis naar Tourtour is ongeveer 200 m over een Romeins pad. Dat Romeinse pad loopt van Frejus tot Riez in de Haut Var. Villecroze staat ook bekend om zijn zeer bekende wijnen van Thuerry, Saint, Jean, Val Colombe etc. Totaal aan inwoners 1200. Bezichtiging van het oude dorp is ook zeer interessant.

Start rando: Villecroze, 11.00 uur

 

DENK AAN: 2 L. Water

Stokken zijn nu handig

Een hoofddeksel

Zonnecreme

Lichte, luchtige kleding

HET TRACE:

Topo rando Villecroze

Covoiturage : n.v.t. (Volgens schatting Viamichelin, te controleren volgens km-teller auto)

Beschrijving rando Zie bijgevoegd trace Kaart : 3443 OT

De voorgestelde rando gaat alleen door bij een minimum van 4 personen inclusief animateur ! N.b. : Deelname graag van te voren via mail : randodnc@gmail.com of Port.: 07 78 11 48 44 doorgeven.

Covoiturage per auto : 0.25€ x nb Km + péage x 2 met inachtneming van de Corona regels! Corona-regels gelden voor de hele rando.

 

Locatie kaart