fbpx

DNC Golf

Als lid van de Nederlandse Club leer je snel de schitterende en uitdagende banen in Zuid-Frankrijk kennen. Elke derde maandag van de maand wordt er onderleiding van Maria van Dooren en Connie Soetens, steeds op een andere baan een golfdag georganiseerd. Er wordt in de ochtenduren gespeeld, waarna de meeste spelers aanschuiven voor een eenvoudige en betaalbare lunch.  

Voor de lunch vindt de prijsuitreiking plaats en worden daarnaast de neary, longest en birdies beloond. Op de activiteiten kalender van het Magazine en op de agenda van deze website staat vermeld waar wordt gespeeld en hoe je je kunt aanmelden. Inlichtingen bij Dncgolfadm@gmail.com

Eenmaal per jaar wordt voor de DNC-golfers het Dutch Open georganiseerd. De laatste jaren wordt deze Dutch Open meestal eind September gespeeld op een nader te bepalen golfbaan, vaak in de Alpes Maritimes

 

HET DNC GOLFSEIZOEN 2020

In 2019 hebben we met de Nederlandse Club mooie golfwedstrijden gespeeld op verschillende banen in de Var en de Alpes-Maritimes. Twee wedstrijden moesten we cancellen omdat het vereiste aantal deelnemers (16) niet werd gehaald.

We hebben nagedacht hoe we in 2020 de golfwedstrijden aantrekkelijker kunnen maken en stellen daarom voor de maandelijkse wedstrijden te laten doorgaan ook in geval van een kleiner aantal deelnemers.
Omdat de golfbanen voor het arrangement van golf + lunch een minimaal aantal deelnemers vragen bieden we in dat geval alleen de golfronde aan, zonder prijsuitreiking en zonder luncharrangement.
Zo geven we degenen die zich hebben aangemeld toch de kans om met een kleiner aantal golfers een gezellig rondje golf te spelen.
We zullen dit alternatief met de golfbanen bespreken en in de uitnodiging die we voor een wedstrijd verzenden de beide alternatieven incl. bijbehorende prijzen vermelden.

Uiteraard gaan we ook weer de Dutch Open spelen, dit jaar op vrijdag 18 september, in principe weer in de ochtend.
Schrijft u vast de data van de voorjaarswedstrijden in de agenda:

16 maart
20 april
18 mei
22 juni

Omdat Erna definitief afscheid heeft genomen van het organisatie comité van de DNC golf zijn nu Maria van Dooren (alles mbt de golf) en Connie Soetens (uitnodigingen, spelerslijst etc) verantwoordelijk voor het organiseren van de wedstrijden.

Wij kijken uit naar een mooi DNC golfseizoen.

Circa drie weken voor een wedstrijd versturen wij een mail naar de ons bekende adressen van DNC golfers. Indien u toegevoegd wilt worden aan het bestand, stuur dan een mail naar DNCGOLFADM@GMAIL.COM. (ook indien u uit dit bestand verwijderd wilt worden dat svp even melden)

Connie Soetens en Maria van Dooren