fbpx

DNC Golf

Als lid van de Nederlandse Club leer je snel de schitterende en uitdagende banen in Zuid-Frankrijk kennen. Elke derde maandag van de maand wordt er onderleiding van  Erna Franse, Maria van Dooren en Connie Soetens, steeds op een andere baan een golfdag georganiseerd. Er wordt in de ochtenuren gespeeld, waarna de meeste spelers aanschuiven voor een eenvoudige en betaalbare lunch.  

Voor de lunch vindt de prijsuitreiking plaats en worden daarnaast de neary, longest en birdies beloond. Op de activiteiten kalender van het Magazine en op de agenda van deze website staat vermeld waar wordt gespeeld en hoe je je kunt aanmelden. Inlichtingen bij Dncgolfadm@gmail.com

Eenmaal per jaar wordt voor de DNC-golfers het Dutch Open georganiseerd. De laatste jaren wordt deze Dutch Open meestal eind September gespeeld op een nader te bepalen golfbaan, vaak in de Alpes Maritimes

DE AFTRAP VAN HET DNC GOLFSEIZOEN 2019

Dit jaar zijn we al vroeg met het golfseizoen gestart: de eerste wedstrijd vond plaats op 18 maart op Golf de l’Esterel in Valescure. Maar liefst 22 spelers meldden zich aan. We begonnen met een koude start: veel laagjes kleding, maar naarmate de wedstrijd vorderde ging er steeds meer kleding uit.

Na de wedstrijd als vanouds een gezellig samenzijn, daarna een voortreffelijke lunch met erbij de prijsuitreiking.

- De eerste prijs voor de dames: Yolande Versewel de Witt Hamer (39 punten)
- De eerste prijs voor de heren: Dick Soetens (27 punten)
- De neary: Maria van Dooren
- De longest voor heren: Robert van de Dungen
- De longest voor dames: Catharina Pannenkoek

Catherine Pannenkoekdick Soetens

Maria van DoorenRobert van den Dungen

 Yolande Versewelltafel6

 

Op 15 april spelen we op Barbaroux (bij Brignoles in de Var).
Voor overige wedstrijden: zie elders op deze website (DNC Clubs).

Circa drie weken voor een wedstrijd versturen wij een mail naar de ons bekende adressen van DNC golfers. Indien u toegevoegd wilt worden aan het bestand, stuur dan een mail naar DNCGOLFADM@GMAIL.COM. (ook indien u uit dit bestand verwijderd wilt worden dat svp even melden)

Connie Soetens, mede namens Erna Franse en Maria van Dooren