fbpx

Appels plukken Château d’Astros


Appels plukken is een week verplaatst wegens het weer, van 20 naar 27 oktober. JOP familie activiteit Apples plukken in de boomgaarden CHATEAU D'ASTROS samen met de Nederlandse school de Gouden Klomp. Meer dan 10.000 appelbomen van verschillende variëteiten (Golden, Reinette Belchard, Granny Smith, Pinova, Reinette Grise en zo vele anderen) bieden hun rijpe fruit aan voor de appelliefhebbers. Na het appels plukken gaan we gezellig lunchen aan de houten picknick tafels van het Château.

Hoe werkt het?
Je rijdt met de auto naar het appelplukveld van Château d'Astros. Na de poort kun je een houten kratje kopen om de appels in te doen, maar je kunt ook zelf een kratje of tas meenemen. Daarna rijd je door de prachtige boomgaard, langs de boerderij, naar de parkeerplaats. Hier kun je een handig karretje/trappetje meenemen en kan het appels plukken beginnen!

Kratje vol? Zet hem weer in de auto en rij naar de uitgang. Hier weeg je de appels en kun je ze afrekenen (€1,50 per kilo).

Wat moet je meenemen?
Neem zeker een kratje of een stevige grote tas mee om de apples in te doen, In een krat beschadigen ze minder. Daarnaast neem je een lekkere lunch mee met een drankje om samen van te genieten aan de picnic tafels.

Waar is het?
Château d’Astros
Route de Lorgues,
83550 Vidauban

Toegang is gratis.

Locatie kaart