fbpx

JOP Sinterklaas aan de Cote d'Azur 4 December


Op woensdagmiddag 4 December komen Sinterklaas en zijn zwarte pieten weer met de boot aan in Zuid Frankrijk!

De JOP maakt er samen met de Nederlandse School de Gouden Klomp een feestje van voor jong en oud. Onder de Zuid-Franse zon arriveert de Sint met zijn pieten in de haven van Porte de la Rague. De kinderen zingen sinterklaasliedjes, de pieten gooien pepernoten en marsepein. Natuurlijk heeft de Sint een cadeau en een persoonlijk praatje voor alle kinderen. Voor de ouders en andere liefhebbers is er een is er een gezellige borrel met hollandse hapjes en drankjes. Per boot komt de Sint en zijn Pieten aan om alle kinderen te ontmoeten en toe te spreken. 

Het Sinterklaasfeest voor de kinderen aan de Cote d'azur wordt mede mogelijk gemaakt door het Riviera Beach Hotel. In de stijlvolle lobby van het hotel vindt de ontvangst door Sinterklaas en de gezellige borrel plaats. Nadat Sinterklaas en zijn Pieten zij uitgezwaaid is er een gezellige Sinterklaasborrel met allerlei Hollandse happen.

Rond 15:00 uur zal Sinterklaas aankomen in de haven van Port de la Rague in Mandelieu La Napoule, dus zorg dat je zo rond 14:45 aanwezig bent! Het feest zal tot ongeveer 18.00 uur duren. Het feest zal net als vorig jaar plaatsvinden in het Riviera Beach Hotel in Port de la Rague in Mandelieu La Napoule.

Bij deze nodigen we alle kinderen tot +/- 10 jaar uit om samen met hun ouders Sinterklaas en zijn pieten te verwelkomen (wel svp inschrijven via deze site).

Aanmelden kan tot uiterlijk 25 november.


KOSTEN
Inschrijfgeld voor volwassenen en kinderen vanaf 3 jaar: 
• JOP/De Nederlandse Club:
   € 7,50 per persoon
• ben je GEEN lid dan betaal je € 15,00
  per persoon.

Alle drankjes en hapjes zijn inbegrepen.  

Wil je lid worden van JOP (onderdeel van de Nederlandse Club)? Schrijf je dan snel in via deze link inschrijven als JOP lid of meld je aan op het feest zelf.

LET OP:

  • Het cadeautje dien je zelf te verzorgen. Aub LEEFTIJD, VOOR- EN ACHTERNAAM op het pakje !!!
  • Graag per kind 1 cadeau van ca. €15,00 aan te houden, om onderlinge verschillen te beperken.
  • Sinterklaas, ook niet meer de jongste, waardeert het enorm als de kindjes een zelf gemaakte PIETENMUTS OF MIJTERTJE met hun NAAM dragen!

Locatie kaart