fbpx

Dutch Open Golf


DUTCH OPEN GOLF SAVE THE DATE 11 september

Langzaam maar zeker kunnen we ons normale leven weer een beetje oppakken. Dat geldt natuurlijk ook voor de golfers. Zij hebben de reguliere maandelijkse wedstrijden van de Nederlandse Club dit voorjaar moeten missen.

Als de omstandigheden goed blijven kunnen we in september wel de Dutch Open gaan spelen,  volgens de goede traditie op Saint-Donat golf. We starten in de ochtend met aansluitend de apero en de lunch.

De kosten bedragen € 110 per persoon ( koffie/thee met croissants,  greenfee 18 holes, apero met bitterballen, drie gangen lunch met 2 glazen wijn).

Helaas is dit jaar de buggy niet inbegrepen in dit bedrag; we hebben wel een aangepast tarief gekregen te weten: € 30 per buggy,  dus € 15 indien de buggy wordt gedeeld.

We hebben dit jaar het format iets gewijzigd: we spelen scramble a deux.

Dat betekent dat men zich met een partner kan inschrijven en als koppel meedoet aan de wedstrijd. Uiteraard kan alleen inschrijven ook, dan zullen wij voor een gezellige golfpartner zorgen.

Met dit format hebben 2 hoofdprijzen: de beste bruto score en de beste netto score, waardoor meer golfers de kans hebben met de hoofd prijs naar huis te gaan.

Begin augustus ontvangt u een nieuwsbrief met een link naar het inschrijvingsformulier.

Gezien de bijzondere omstandigheden van dit moment zou het fijn zijn indien we al kunnen inschatten hoeveel spelers er van plan zijn mee te gaan spelen.

Indien u nog niet heeft aangegeven dat u van plan bent mee te gaan spelen dan kunt u dat alsnog doen door middel van een mailtje naar DNCgolfadm@gmail.com.

Op grond van deze opgaves kunnen wij Saint Donat informeren of we de reservering handhaven.

Graag ook vermelden of een buggy gewenst is (alleen of met partner).

Uiteraard zijn gasten ook welkom: zij betalen € 115 per persoon.

Wij hopen op een mooi toernooi met veel spelers!

Maria van Dooren en Connie Soetens