fbpx

Meerdaagse rando 13-16 juni 2019


Er zijn voldoende deelnemers om de meerdaagse ITALIA door te laten gaan.

Er is gekozen voor de streek LIGURIA alwaar vele mooie rando's gelopen kunnen worden en schitterende bergdorpjes het bezoeken waard zijn.

We zullen overnachten in een 3-sterren hotel met buiten zwembad op basis van halfpension. (Continentaal ontbijtbuffet, 's avonds een 3-gangen maaltijd met 1 fles wijn per 4 personen.).
Voorts wordt voor de wandeldagen de pique-nique verzorgd.
Alle overige drankjes en versnaperingen tijdens de meerdaagse zijn voor eigen rekening.

Vervoer ter plekke zal covoiturerend zijn.

De totale kosten voor deze 4-daagse, bedragen 299 Euro p.p op basis van een 2-persoons kamer. Voor een 1-persoons kamer wordt 30 Euro toeslag berekend.
Het totaal bedrag is inclusief de speciale verzekering FFR voor meerdaagse en toeristenbelasting, doch exclusief heen- en terugreis.

Deelnemers die geen lid zijn van rando-dnc en FFR dienen een licentie aan te vragen via mij (kosten 30 Euro).

Willen jullie zo vriendelijk zijn een aanbetaling van 125 Euro p.p. over te maken op bankrekening: NL13INGB0003655910 t.n.v. R. en Y. Keijzer o.v.v. ITALIA , dit voor 7 maart, zodat ik de aanbetaling aan het hotel kan voldoen.

Mochten er nog randonneurs zijn die toch mee willen gaan, dan is dat nog mogelijk aangezien ik een optie heb genomen op een aantal extra kamers. Bel of mail hiervoor naar Robert Keijzer Port.: 07 78 11 48 44, randodnc@gmail.com.