fbpx

Koningsdag 27 APRIL 2019


Iedereen kan komen!

Voorinschrijving online overboeking tot 23 April €10,00. Daarna entree €12,50 p.p. contant aan de poort.

(kinderen gratis) 

Koningsfeest 20177 entree Wijnchateau Sainte Rosaline

Op zaterdagmiddag 27 april organiseren we het jaarlijkse Koningsfeest. 

Aanvang: 15.00 tot ca 21.00 uur. 

Ook dit jaar hebben de DNC & JOP en de  de ANM de krachten weer gebundeld om er één groot superfeest van te maken. Het feest zal dit keer weer plaatsvinden in provenciaalse sferen Château Saint Martin in Taradeau van 15.00 tot ca. 21.00 uur.
Goed bereikbaar voor iedereen en tevens een locatie waar het feest gewoon kan doorgaan, mocht het weer tegenvallen.

Alle Nederlanders in de Var en aan de Côte d'Azur, dus ook niet-leden, zijn van harte welkom! Iedereen kan volop genieten van de typische Hollandse hapjes, heerlijke wijnen, muziek en allerlei activiteiten voor jong en oud.

Vrijmarkt

Koningsfeest 2017 vrijmarkt in de tuin van het chateau

Een Koningsdag zonder vrijmarkt kan natuurlijk niet! Dus ruim uw garage, kinderkamer of zolder op en maak er een ander blij mee! U dient zich wel apart aan te melden voor de vrijmarkt via . Info@lamystelle.com Per aangemelde deelnemer is er een tafel beschikbaar om alles uit te stallen.  U kunt met uw auto en aanhangwagen tot aan de stand rijden om uw spullen uit te laden dus geen gesjouw en gesleep.

Kinderprogramma

Koningsfeest Zuid-Frankrijk kinderprogramma

Speciaal voor alle gezinnen met kinderen wordt er een ludiek kinderprogramma georganiseerd. Van 16.00 tot 18.00 uur kunnen de kids zich vermaken met typische Hollandse spelletjes.

Naast al deze activiteiten kunt u uiteraard ook gewoon gezellig bijkletsen en genieten van de hapjes die worden aangeboden door de organisatie en sponsors.

Aanmelding & entrée

U kunt zich inschrijven via de website www.nedazur.org.  Op het formulier kunt u tevens aangeven of u of uw kinderen willen deelnemen aan de vrijmarkt.

Voor volwassenen bedraagt de entrée €10,00 p.p. bij voorinschrijving online overboeken tot 23 april en €12,50 p.p. contant aan de poort. Meld u dus van te voren aan! In dit bedrag is niet alleen de entree, maar zijn ook 2 consumptiebonnen en alle hapjes inbegrepen. Kinderen mogen gratis naar binnen en krijgen poffertjes met limonade!

Waar en hoe laat?

Château Saint Martin
Route des Arcs, 83460 Taradeau, France
www.chateaudesaintmartin.com

Zaterdag 27 april

Aanvang: 15.00 tot ca 21.00 uur

Locatie kaart